Menü
honnanhova.com Életút Mentorálás Life Coaching Tréning Szervezetfejlesztés Természetgyógyászat
  • aaa
  • bbb

Alter. Tréning Napok

Alternatív tréning napok

Programcsomagjaink tréningek köré épülnek, de a csapattagok folyamatosan együtt vannak, különböző programokkal tűzdeljük a tréningeket. 

 

„Hazánk szíve, Budapest” Program

Autómentes program: belvárosi szállás, étkeztetés és tréning, belváros látványosságok, különleges programok, színházi est, és egyebek: minden, amit ez a különleges és rendkívüli város belvárosa megad.

Budapest az elmúlt tíz – tizenöt évben elképesztő fejlődésen esett át. Egy gyönyörű világváros lett fővárosunk.

Az Önök cége vidéken található, és szívesen adnának dolgozóiknak egy különleges, kulturális elemekkel tűzdelt 3-4 napos csapatépítést Budapesten? Esetleg külföldi középvezetőiket kápráztatnák el?  Ez esetben ajánljuk ezt a programot.

 

„Vidék íze” Program

Falusi környezet, másfajta életmód, kicsit lassabb, emberibb léptékű élet. A természetközeli értékek megtalálása, távol a világ zajától, csapatépítő tréning, esti tábortűz, csendes közös beszélgetések.

Akkor ajánljuk ezt a program-csomagot, amikor az Önök dolgozóinak leginkább az egymást megismerése, a gondok kibeszélése, tréningeken a nézeteltérések vagy csapatépítés, esetleg a hatékonyság javítása a hangsúly. Olyan környezet biztosításával érjük el a fejlődést, melyben nem zavarja a résztvevőket senki, sem forgalom, sem a külvilág.

 

„Spirituális Napok” Program

A csapat összekovácsolása elvonulás, meditációkkal, fejlesztő tréningekkel, közös főzéssel, erdős környezetben, távol a világ zajától. Nem a luxus körülményeken és a kényelmi kiszolgáláson van a hangsúly ezeken a napokon, sokkal inkább a természetközeliségen és az idő – tér másfajta megtapasztalásán. Vidéki helyszínen.

A test – szellem – lélek hármasa hogyan boldogul a mindennapokban? Erre találunk közös válaszokat úgy, hogy a csapattagok életüket kívülről szemlélik, mivel kiszakadnak a mindennapok ritmusából.

 

Családi Napok

A csapat tagjai családtagjaikat (gyermekeiket, házastársukat) magukkal hozhatják. A program lényege, hogy a dolgozók egymás magánéletébe is bepillantást nyerhetnek, más megközelítésből is látják egymást. Hogyan hangolható össze a család és a karrier? Mi nehezíti a mindennapokat és mi tudja könnyedebbé tenni?

A céges tréningeken a családtagok nem vesznek részt, de ők külön programok résztvevői azokban az órákban.

Van olyan programszakasz is, amikor közös családi tréningeket is tartunk valamely napokon, illetve a gyerekek számára is készségfejlesztő foglalkozást, amikor a felnőttek együtt tölthetnek időt egymással.