Gelei-Orbán Lívia

Life Coach, Tréner, Lélekmentor, Életút Mentor

Bemutatkozás

  • Tudni honnan hova tartunk, és tudni: mi a cél.
  • Egyéni és kollektív kompetencia értékek emelése. 
  • Mentális és életvezetői háttér-támogatás.
  • Kollektív tudat - és energiaszint emelés.
  • Útmutatás a változtatáshoz.
  • 'Serendipity'.

***

Feladatom, hogy több szemszögből világítsak rá a legfontosabb dolgokra. 

Fizikai, szellemi, és érzelmi szinten is bejártam egy hosszú utat. Voltam üzletkötő, pályázatokért felelős koordinátor, külföldi áruk beszerzője, művészek menedzsere, reklámokért felelős szakember, rendezvényszervező. Voltam vállalkozó, voltam alkalmazott, voltam gazdag, voltam szegény. Most jól vagyok. Az a hiány megszűnt, melyet mindig éreztem, bárhol is jártam, bármilyen szerepben. Megtaláltam az utamat és a közegemet. Hitem, hogy az utat bejárhatjuk szomorúan is, de akár boldogan is. A mi választásunk, hogy kikkel és milyen minőségben dolgozunk, élünk, egyáltalán létezünk. Járjuk az utat, és amikor a helyzetünk egy száradó pocsolyára hasonlít, akkor lépjünk ki belőle!

Mindig az egyéneken, a csoportok tagjain múlik az össz-eredmény. Lehetsz vagány, vagy éppen nehezen változtató, kreatív, vagy precíz, vagy aki könnyen szárnyal. Lehetsz túlságosan megfontolt, vagy notórius késő. Nem vagyunk egyformák és ez a jó! De akár a saját életünk jobbá tétele, akár a csapatunk légköre és teljesítménye javítása a témakör, mindig érdemes megújulni, kimozdulni megszokott rendszerünkből és: változtatni! ("csak a változás az, ami állandó"*) 

A Life coach, a Tréner nem részese az egyén/a csapat életének, nem érdeke valamilyen irányba befolyásolni valakit vagy valakiket. Nem tagja a személy családjának, nem a munkahelyi főnök, vagy a kolléga; még akaratlanul sem vezérli bármilyen érzelmi érdek. A találkozás(ok) közben derülnek ki azok az egyén/csapattag előtt is rejtett képességek, elfojtások, sérelmek, örömök, tehetségek, elakadások, stb. amikről előtte senki sem tudott, vagy valaki félt megmondani.

Gelei-Orbán Lívia

Life Coach, Tréner, Lélekmentor, Életút Mentor

***

[* Müller Péter Sziámi -tól idéztem]