• magaddalegységbenélj
  • hh

CÉGEKNEK

Vállalati Tréningek:

Egy munkahelyen nem mi választjuk meg kivel/kikkel dolgozunk, s munka közben is csak egy - egy szerepkörben látjuk csak a másikat, nem egész életét. Félig idegenként keveredünk tehát a többiekkel különböző, váratlan szituációkba, esetleg konfliktusokba; s ebből adódhatnak vélt sérelmek, negatív érzések, amiktől nem biztos, hogy jól végezzük a munkánkat. Ez csak egy apróság a sok indok közül, ami miatt tudjuk, hogy a válallat életében fontosak a tréningek.

Felsorolásban találhatók a tréningek fajtái almenüpontban.

Alternatív tréning napok

Programcsomagjaink tréningek köré épülnek, de a csapattagok folyamatosan együtt vannak, különböző programokkal tűzdeljük a tréningeket. 

Felsorolásban találhatóak az Alternatív Tr Napok almenüpontban. 

Rendezvények:

Munkatársaimmal és alvállalkozóinkkal vállaljuk üzleti, szakmai, magán rendezvények szervezését és bonyolítását, egyedi igény alapján A-tól Z-ig.(pl. meghívó, étel - ital, egyedi ajándék, egyedi helyszín, zenei szolgáltatás, díszvendég, kulturális műsor, technikai feltételek, stb., stb.).

Felsorolásban találhatóak a rendezvények fajtái almenüpontban. 

Munkaerőpiaci Tanácsadás:

Napjainkban nem nehéz kiszűrni a megfelelő jártasságokat a munkára jelentkezők körében. Az adatokból kitűnik, hogy milyen lexikális és gyakorlati tudása van a potenciális munkavállalóknak. A nehézség abban rejlik, hogy a személyisége és a vállalatunk belső élete hogyan tudnak kapcsolódni majd. Ha a kiválasztott egy - két hónap után továbbáll, az nekünk legalább időveszteség. Ha maradni fog, de valami miatt nekünk nem megfelelő, az sem szerencsés.... 

Munkaerő tanácsadás almenüpont. 

Kapcsolat

Gelei – Orbán Lívia

Tel: +36-70/5555-602

E-mail: info@honnanhova.com