Az önismereti tanfolyamról röviden

 

Az önismereti tanfolyamról röviden

Az önismereti tanfolyam célja a személyiség fejlesztése, ami tudatosabbá tesz, és ezáltal közelebb kerülhetsz ahhoz az állapothoz, amikor nem sodródsz tehetetlenül, hanem képes leszel irányítani és kezedbe venni életed.

Természetes igény, hogy az életed kihívásaival tudatosan küzdj meg. Ehhez azonban meg kell ismerned a saját képességeidet, és amit lehet, akár fejleszteni is. Sokan felismerték már az önismereti tanfolyam szükségességét, ami az élet több területére vonatkozóan ad mélyebb önismeretet, így például a családi kapcsolatok, párkapcsolatok, gyereknevelés, hivatás, vezetői készségek, kommunikáció, pénzügyek terén.

Az önismereti tanfolyam nem csupán önmagad teljesebb megismerésére szolgál, hanem arra is, hogy tudatosabban éld az életed, és ne csak sodródj az árral. Az önértékelésed egy önismereti tanfolyam segítségével lényegesen megnőhet, és erre manapság mindenkinek nagy szüksége van. Lényeges az érzelmi tudatosság is, hiszen az élet történéseire adott reakcióidat a gyerekkorodban berögzült minták határozzák meg, ám ezek felülírhatóak, és egy tudatos reakcióval helyettesíthetőek. A tudatosság fontossága pedig nem csupán a különleges helyzetekben alapvető, de a mindennapokban is, akár csak egy reggeli kávé megvásárlása esetén. Gondolj csak bele, mi minden változhatna meg pozitív irányba az életedben!

A hagyományos önismereti tanfolyamok általában kis létszámúak. A résztvevők a tréning során egyre jobban megismerik egymást, és mivel mindannyian egy meghatározott életterületen szeretnének fejlődni, így az önismereti gyakorlatok során óhatatlanul is megosztásra kerülnek olyan tényezők, amelyek pozitívan hatnak az összes résztvevőre. A tréner vezetésével tematikusan, lépésről-lépésre kerül feldolgozásra az adott önismereti tematika.

Amennyiben szeretnél változtatni az életed menetén, és tudatos lépésekkel haladni a kitűzött célod felé, vegyél részt önismereti tanfolyamon! Ha kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén!

vissza