Menü
honnanhova.com Életút Mentorálás Life Coaching Tréning Szervezetfejlesztés Természetgyógyászat
  • aaa
  • bbb

Életút Mentorálás

"De én lazán átverem
A jósokat,
Hisz tenyerembe
Magam vésem
A sorsomat..."*

A sorskeretek, a szabad akarati választások lehetőségei, a vállalt emberi kapcsolatok, a küldetés, a karmikus fő feladatok, irányvonalak deríthetőek ki sorselemzéssel. Nem minden; de sok dolog. 

Kronobiológiai és kronodinamikai számításokkal, természeti tipológiával, lekérdezéssel, életed útelemzését vállalom.

Ez gyakorlatilag – amennyiben kéred – a konzultációk része is lehet. 

***

Kicsit bővebben:

Az én hitrendszerem szerint (is) vállalunk egy Sors-KERETet, és a vállalásunk keretei között tudunk szabad akarati választásokkal előre haladni. Azaz sorsunk egy része vállalt feladataink, küldetésünk, másik része szabad akarati döntések sorozata. Leszületés előtt az életfeladatok közül kiválasztjuk a palettából azt a mennyiséget, melyekkel majd -hisszük-: megbirkózunk. Ehhez még hozzáadódik a fel nem oldott karmikus kapcsolatok csoportja és máris körvonalazódnak azok a személyek, akik közül pl. kiválaszthatjuk kiknek a gyermekeként érkezünk a Földre. De szabad akarati választásból egy csomó mindenkit még hozzá választunk, no meg adott sok mindenki abból a lélekcsaládból, amelyhez tartozunk. Készen van a teljes csomag és leszületünk. .. Életünk során, ha kellően nyitottak tudunk maradni az Univerzum számára, illetve kellően benne tudunk lenni az áramlásban, akkor kapjuk az Univerzumtól az útmutatásokat, a válaszokat, a tereléseket, az inspirációkat, hogy megfelelő irányba haladjunk vállalt életfeladataink megoldása felé.

Amikor leszülettünk a Földre ezen a fizikai síkon kellett megtanulnunk boldogulni, a földi léthez. Az univerzális nyitottságunk, szellemi csatornánk elzárul. Felnőttként azonban kapunk egy nagy segítséget egy bizonyos időpontban (ez mindenkinél más életkor, a születési dátumban rejlik), és onnantól visszaterelhetjük magunkat az Univerzális Forrás gyermekeként a legfőbb energia felé.

Az ember nem csak magának tartozik elszámolással és felelősséggel magáért és tetteiért. Családi kapcsolatai legerősebb karmikus kapcsolatai – szerettei felé felelősséggel kell viseltetnie, ez is természetes.  De ezt követően jön társadalmi kapcsolataiban embertársai felé való felelősségvállalás. 2020-tól nagyon fontossá válik a kollektív felelősségvállalás! [Ld. https://merretartok.blog.hu/2019/12/20/uj_elet_uj_evezred_2020_kezdodik_az_aranykor]

Mi már leszületés előtt több karmikus feladatot is vállalunk, mint őseink, ennek az az oka, hogy az emberiség fizikai síkon nagyon felgyorsította technológia fejlesztéseivel az életet és több eszköz van a lélek számára, hogy pl. emberekkel találkozzon (gondolok itt arra, hogy több párkapcsolatot lefuttatunk egy fizikai élet során), mint mondjuk száz évvel ezelőtt.  Semmi nem véletlen, az sem, hogy valaki milyen szakmát választott, és ha eljut arra a pontra, hogy valahol már nem jó lenni, akkor tovább kell állnia. Ennek oka: spirituális fejlődés, azaz életfeladatok megoldása közben, energetikai előre haladásunk okán két – három szakmai karriert is befuthatunk életünk során. Épp úgy, ahogy két – három elkötelezett párkapcsolat is beleférhet a ’csomagba’.  Összegezve: mi már nagyobb hátizsákkal járjuk az utunkat. Az út azonban most sem sima és egyenes. A rögös úton pedig sokszor viharba kerülünk, a felhők kísérnek bennünket, és néha kibukkan a felhők közül a nap. Mindenkinek vannak viharfelhői. A globális körülmények minden ’normális embert’ (azt tudjuk, hogy ki?) megérintenek. Aki elveszíti a ’valóság’ és útja feletti fizikai (test) – szellemi (szellem) - érzelmi (lélek) kontrollt, annak viharfelhője nincs, mása meg nem tudom van-e. A viharfelhősök rendben vannak. Azok minden pillanatban készek mindhárom síkon fejlődni.

***

[*Majoros István szövegíró - Rés zenekar: Gyönyörű dráma című számában]