Workshopok - 2024/1

Minden workshopra jellemző egységesen:

1., időtartam:

10:00 órától 19:30 óráig, melyben tervezett két rövidebb szünet és egy ebédszünet.

2., ár:

62.000.- Ft/fő/workshop. Egyösszegben: 60.000.- Ft/ fő/ workshop.

[Részletfizetési lehetőség: 2 X 24.000.- + 14.000.-, az utolsó részlet a workshop napján kezdésig fizetendő.]

3., helyszín:

A jelentkezők a jelentkezési lapon jelölik meg azokat a területeket, melyek számukra könnyen elérhetőek a workshop helyszíneként. Ezt összegezzük és eszerint választok tréninghelyszínt.

4., jelentkezés:

A honlapon (menüpont alján) található Jelentkezési lap kitöltésével. 

***

ÉVTERVEZÉS WORKSHOP

Kell –e tervezni az évet? Vagy csak egyszerűen jó dolog tervezni az évet? Neked jó tervezni, vagy Neked felesleges tervezni? Mi dönti ezt el? Mennyiben tervezzünk és mennyiben ne? Mérföldkövek egy évben, kisebb állomások. A priorizálás módszertana. Célfelállítás és megtervezés, szervezés, alakítás. Sematikus és hirtelen alkalmak. Jelen alakítás a jövőnek. Nagy stresszfaktorunk a túlterheltség és a váratlan helyzetek. Ha megtanuljuk a gyakorlati tervezést, akkor jelentősen javítjuk életminőségünk.  

 

BIORITMUS WORKSHOP

Áltudomány-e a bioritmus? Mi az a bioritmus? Miért fontos? Tudtad, hogy a Földnek is van? Miben segít? Miért számít emberi kapcsolatainkban? Miért fontos megértenünk? Hogyan érinti a munkánkat? Van-e köze a boldogulásunkhoz? Mi az a kronobiológia? Szervek ciklikus élete. Fogalmi és gyakorlati tisztázás, bioritmusunk gyakorlati kezelése, életünk fellendítése. Mindennapi élet 'a la' bioritmus.

  

PÉNZ - IDŐ KEZELÉS WORKSHOP

A pénz energiájának mi köze az időhöz, mint energiához? Mitől kapunk, mitől adunk? Motivációs rendszerünk és költéseink. Hatékony időgazdálkodás. Mi viszi a pénzt és mi hozza? Mitől leszünk gazdagok? Egyáltalán mi a gazdagság? Hiedelmek, elképzelések bizonyos történelmi korokban. Hiedelmek, elképzelések az életútunk korszakaiban. Hozzáállás és tévhitek. Hogyan kerülj egyenesbe és hogyan maradjon ez meg.

 

SZÜLŐ LESZEK/LETTEM WORKSHOP

Mikor kezdődik, és mikor fejeződik be egy családnak a megalapítása? Fel tudok készülni? Mire? Most azok az ufók, akiknek már van gyereke, ha lesz gyerekem: azok lesznek ufók, akiknek még nincs…? A személyiség fejlődési szakaszai. Kötődési minták, kötődési típusok? Mit hogyan kezeljek? Milyen mintákat hozok? Mire számítsak, mitől ne féljek? Jó leszek? Lehetek jó szülő? Mit tegyek, ha… Neki mik lesznek a legfontosabb dolgok? Mikor min lesz a hangsúly? Hogyan éljem túl, és mi legyen a prioritás?

  

ÉRZELMI BÁNTALMAZÁS WORKSHOP

Kik az életünkben a lélekbántók? Miért kaptuk őket? Mi az érzelmi bántalmazás és mik a határai? Milyen szerepben vál(hat)unk bántalmazóvá? Milyen helyzetben vál(hat)unk bántalmazottá? Van-e megoldás? Mikor sérül a lélek? Örökíthetjük-e? Hova fordulhatunk segítségért? Mi hogyan tudunk segíteni? Személyiségtípusok vs. bántás.

  

TUDATOS JELEN WORKSHOP

Tudatos jelen. Tudatod és a jelen. Teljesség a mindennapokban. Sors vagy akarat? Meyiket választod? Mikor? Fókuszálás a MOST-ra. Megélni a rosszat. Megélni a jót. Röghözkötni vs elengedni. Feldolgozni. Kiköpni. Ma élni, megélni a mostot a jövőd érdekében. S végül: miért is fontos ez az egész?  

 

ELHÍZÁS - FOGYÁS WORKSHOP

Mikor hízol, mikor fogysz? Milyen tényezők befolyásolják ezt? Az elhízás lelki és fizikai okai. Hiánypótlások, bizalom, védelem.  Függőségek és adalékanyagok. Honnan hoztad? Meddig cipeled? Mit? Szokások és tudatosság. Mosoly és öröm. Énkép – vágykép. Önmeghatározás és céltudat. Ez mind befolyásol? Hogyan? Súlygondok és nyugati orvoslás. Súlygondok és természetgyógyászat. Eszközök és lehetőségek, a cél: öngyógyítás rendszere. 

EGÓ WORKSHOP

Az egyén és a társadalom. Ránk nyomott és vállalt szerepek. Szerepszennyezett élet. Mi formálta az egónk? Miként váltunk azzá, akik most vagyunk? Voltunk-e másmilyenek? Mikor lettünk ilyenek vagy hasonlóak? Milyen vagyok? Honnan tudom, hogy milyen vagyok? Mi határoz meg engem? Letegyem az egóm? Mi tesz boldoggá? Egyáltalán tudom, hogy mi az? És a környezetem? Elvisel? Szeret? Mitől véd meg az egóm? Mikor árt nekem?  Egyáltalán számít ez? Mi hajt, mindek akarok megfelelni? Elfogadom a környezetem? A környezetem elfogad? Nárcisztikusokkal az élet…hogyan? Asszertivitás és kivetítés.

  

ENERGIA WORKSHOP

Energiánk egyensúlya, eredményes körforgás. Miből vegyünk fel, mire adjunk le? A láthatatlan forrásod. „Energiatörvények”. Az érzelmi és lelkierő titkai. Rejtett tartalékaink aktiválása? Otthonod és energiák. Csakrák és meridiánok. Egyensúly és kiteljesedés. Energia és életterületek. Áramlás a szexben, áramlás a munkában, áramlás az emberi kapcsolatokban. Egyensúly és nyereség. Hogyan?

 

HATÉKONY STRESSZKEZELÉS WORKSHOP

Stresszkezelés felsőfokon. Hogyan? Hozott minták és árulkodó szokások, mint jelek. Mikor jelez a test? Betegségek és a stressz. A stressz áldozatai? Valós vagy vélt félelmek, szorongások. Ingerszennyezettség és ami mögötte van. Lelki terheléseink. Idegrendszer működéséből eredő reakciók. Segítők. Mit áldozol fel és miért? Stressz és kezelése korcsoport bontásban. Mindennapi stresszek vs rendkívüli helyzetek. Pozitív és negatív stresszek kezelése. Áramlatélmény. Energiavámpírok és energiaforrások, tisztázás, minden a helyére kerül.

  

WORKSHOP JELENTKEZÉSI LAP - 2024

Szívből köszöntelek a jelentkezési lapon!

Neved: *:
Hogyan szólíthatunk? *:
Születési dátumod (évhónapnap számokkal pont és space nélkül) *:
E-mail címed *:
Telefonszámod: *:
Számlacímed *:
Melyik workshopra jelentkezel? *:

Kérlek jelöld meg az általad preferált helyszín - területeket! Kérlek, többet jelölj, és a terület előtt X-el! *:Vouchert kérek, ajándékba adom a workshopot az alábbi személynek::
Kérlek válaszd ki a fizetéssel kapcsolatos információt! *:
Kérdésed, kérésed, megjegyzésed, ha van, ide írhatod::


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!