Menü
honnanhova.com Életút Mentorálás Life Coaching Tréning Szervezetfejlesztés Természetgyógyászat
  • aaa
  • bbb

Az önfejlesztő tréning segít, hogy ismét erőre kaphass!

 

Az önfejlesztő tréning segít, hogy ismét erőre kaphass!

A mindennapokban sajnos rengeteg olyan esemény, élmény érheti az embereket, amik negatív gondolatokat válthatnak ki az énképpel kapcsolatban.

Példa: egy munkahelyi vagy magánéleti kudarc teljesen felőrölhet valakit, és emiatt úgy érzi, hogy nincsenek értékei, és semmi haszna az életének. Ez az érzés napról napra egyre kínzóbbá válhat, ilyen állapotban pedig az érintettnek néha már kikelni sincs kedve az ágyból. Amennyiben Te is hasonló szituációban vagy, és szeretnél erőre kapni, elfelejteni a negatív eseményeket, és a jövőt terveznéd, vegyél részt önfejlesztő tréningen!

Az önfejlesztő tréningen lehetőséged lesz magad mögött hagyni mindazon kudarcokat, amik az elmúlt időszakban kiváltották belőled a rossz gondolatokat az énképeddel kapcsolatban. A foglalkozásokon sok mindenre választ kaphatsz: motiváló környezetben szerezhetsz tudomást erősségeidről és gyengeségeidről. Különböző feladatokon keresztül tanulhatod meg az önfejlesztést, és leküzdheted azokat a tényezőket, amik eddig megakadályoztak céljaid elérésében.

Az önfejlesztő tréning fontos szerepet tölt be abban, hogy ismét erőre kaphass, és megtaláld a saját utad, rájöjj arra, hogy igenis van értelme az életednek. Ha felkeltettem érdeklődésedet, és szeretnél részt venni a foglalkozásokon, keress bizalommal elérhetőségeimen!

vissza